The Old Dutch

In deze Haags blauw geschilderde huiskamer komen de gesprekken bij de snorrende houtkachel vanzelf op gang.  Vrij uitzicht op de kerk, ongestoord zaken bespreken die er toe doen. De vleugel staat klaar voor muzikale intermezzi. Bijzonder geschikt voor coachingsgesprekken.

Unieke kenmerken

Capaciteit

De ruimte is geschikt tot zo’n 4 personen.

Leveringsvoorwaarden

Op de reservering van The Old Dutch zijn de leveringsvoorwaarden UVH van toepassing. Daarin staan onder meer de spelregels over aansprakelijkheid bij reserveren, wijzigingen en annuleren. Lees deze goed. Prijzen zijn exclusief btw.

Prijzen

The Old Dutch is exclusief te boeken vanaf 375 euro per dagdeel, gecombineerd met een vergaderarrangement [17,50 p.p. per dagdeel].

Vergaderarrangement

Het vergaderarrangement bestaat uit onbeperkt Nespresso koffie, thee, water, (huisgemaakte) snoeperijen en frisdrank. Ook hierbij inbegrepen is supersnelle wifi, TV met Apple TV, flip-over met trainingskoffer, gebruik iPad/MacBook, Bose geluidsinstallatie met achtergrondmuziek, haardvuur en vleugel.

Voorzieningen

In The Old Dutch kun je zowel aan tafel zitten als in comfortabele stoelen bij de kachel. In de aparte keuken kun je koffie en thee maken, en staat een koelkast gevuld met sapjes en frisdrank. Op de overloop is bij de garderobe een eigen genderneutrale wc met persoonlijke handdoekjes. Op de veranda kijk je uit op de voormalige sigarenfabriek.

Bekijk hier vrijblijvend de beschikbaarheid