Churchill Loft

Dit paradepaardje met eclectische inrichting verrast elke bezoeker telkens weer. In deze sfeervolle loft komen gedachten tot rust en krijgen vanzelf nieuwe inspiratie voor de dagelijkse beslommeringen. Je kunt er zelfs slapen!

Unieke kenmerken

Capaciteit

De ruimte is geschikt tot zo’n 6 personen. Grotere aantallen in overleg, b.v. voor borrel of receptie.

Leveringsvoorwaarden

Op de reservering van de Churchill Loft zijn de leveringsvoorwaarden UVH van toepassing. Daarin staan onder meer de spelregels over aansprakelijkheid bij reserveren, wijzigingen en annuleren. Lees deze goed. Prijzen zijn exclusief btw.

Prijzen

De Churchill Loft is exclusief te boeken vanaf 475 euro per dagdeel, gecombineerd met een vergaderarrangement [17,50 p.p. per dagdeel].

Vergaderarrangement

Het vergaderarrangement bestaat uit onbeperkt Nespresso koffie, thee, water, (huisgemaakte) snoeperijen en frisdrank. Ook hierbij inbegrepen is supersnelle wifi, Smart TV, flip-over met trainingskoffer, gebruik iPad/MacBook, Bose geluidsinstallatie met achtergrondmuziek en haardvuur.

Voorzieningen

In de Churchill Loft kun je zowel aan eettafel zitten als op de comfortabele bank en stoelen bij de haard. In de eigen keuken kun je koffie en thee maken, en staat een koelkast gevuld met sapjes en frisdrank. Bij de entree is bij de garderobe een eigen genderneutrale wc met persoonlijke handdoekjes. Aparte badkamer en slaapgedeelte. Ruime buitenpatio met stoere stenen tafel.

Bekijk hier vrijblijvend de beschikbaarheid