The Boardroom

In deze sfeervol gestylde kamer, die oogt als Engels landhuis met hoog plafond en open haard, hebben al vele bestuurders hun besluiten genomen. Door de warme ambiance en gastvrijheid ontstaat direct een intieme sfeer.

Unieke kenmerken

Capaciteit

De ruimte is geschikt tot zo’n 8 personen met de vergaderopstelling. Grotere aantallen in overleg, b.v. voor borrel of receptie.

Leveringsvoorwaarden

Op de reservering van The Boardroom zijn de leveringsvoorwaarden UVH van toepassing. Daarin staan onder meer de spelregels over aansprakelijkheid bij reserveren, wijzigingen en annuleren. Lees deze goed. Prijzen zijn exclusief btw.

Prijzen

The Boardroom is exclusief te boeken vanaf 375 euro per dagdeel, gecombineerd met een vergaderarrangement [17,50 p.p. per dagdeel].

Vergaderarrangement

Het vergaderarrangement bestaat uit onbeperkt Nespresso koffie, thee, water, (huisgemaakte) snoeperijen en frisdrank. Ook hierbij inbegrepen is supersnelle wifi, Smart TV met Apple TV, flip-over met trainingskoffer, gebruik iPad/MacBook, Bose geluidsinstallatie met achtergrondmuziek, haardvuur en piano.

Voorzieningen

The Boardroom kan worden afgescheiden met schuifdeuren, voor het persoonlijk en intieme karakter van je bijeenkomst. In de keuken kun je koffie en thee te maken, en staat een koelkast gevuld met sapjes, frisdrank en voorzien van een ijsblokjesmachine. Voorbij de entree is bij de garderobe een eigen genderneutrale wc met persoonlijke handdoekjes. Via de serre kun je naar de stadspatio.

Bekijk hier vrijblijvend de beschikbaarheid