Ruimtes

De Sigarenfabriek is een monumentale en sfeervolle locatie voor besloten vergaderingen, trainingen en workshops voor het hoger zakelijk segment tot zo’n 8 personen. De combinatie van dit industrieel erfgoed in het hart van de populaire wijk Lombok maakt de Sigarenfabriek uniek voor Utrecht. Met drie unieke ruimtes heb je altijd een passende oplossing voor jouw bijeenkomst.

Sigarenfabriek-34

The Boardroom

In deze sfeervol gestylde kamer, die oogt als Engels landhuis met hoog plafond en open haard, hebben al vele bestuurders hun besluiten genomen. Door de warme ambiance en gastvrijheid ontstaat direct een intieme sfeer.

010_LoftUtrecht_DK_

Churchill Loft

Dit paradepaardje met eclectische inrichting verrast elke bezoeker telkens weer. In deze sfeervolle loft komen gedachten tot rust en krijgen vanzelf nieuwe inspiratie voor de dagelijkse beslommeringen. Je kunt er zelfs slapen!

Sigarenfabriek-21

The Old Dutch

In deze Haags blauw geschilderde huiskamer komen de gesprekken bij de snorrende houtkachel vanzelf op gang.  Vrij uitzicht op de kerk, ongestoord zaken bespreken die er toe doen. Bijzonder geschikt voor coachingsgesprekken.

Bekijk hier vrijblijvend de beschikbaarheid