Reviews

Veel gasten geven onze locatie een beoordeling door een review te schrijven op MeetingReview. Wil je weten wat zij van onze locatie, service, catering en gastvrijheid vinden? Bekijk alle reviews van de Sigarenfabriek.

En voor nieuwe gasten is het leuk om ervaringen van tevreden gasten te lezen. Dat geeft vertrouwen, ook aan ons. Zodat wij iedere keer weer met veel plezier voor onze gasten klaar staan en weten waar we het nog beter kunnen doen.

Geniet van de reviews van onze gasten!

meetingreview-logo

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Jurjen de Lange Jurjen de Lange uit Haarlem schreef op 21 september 2012 om 19:32:
Met vrienden een heerlijke brainstormsessie gedaan in de directeurskamer. Werkelijk fantastische sfeer en perfecte omstandigheden. Van online/digitaal werken tot aan de heerlijke lunch en uitstekende begeleiding door Petra. We hebben genoten en er zijn mooie plannen bedacht, dank voor de creatieve ruimte, letterlijk én figuurlijk.
Wink Wink uit Doetinchem schreef op 12 september 2012 om 21:50:
Wat een super gezellige middag / avond. Leerzaam en ontspannen, een aanrader voor een ieder die aan teambuilding wil doen! Gr Sanne
Rob de Vree Rob de Vree uit &Morgen: helpt u slimmer te werken en te reizen. schreef op 11 september 2012 om 11:38:
Met team goede strategiesessie gehad in deze huiselijke en inspirerende omgeving met prima verzorging!
Mirjam de Boer Mirjam de Boer uit Amsterdam schreef op 4 juli 2012 om 10:53:
We hebbben een zeer geslaagde kick off sessie gehad met al onze Health & Safety mensen binnen Nuon/Vattenfall in de Sigarenfabriek. Dag 1: met 15 man 's avonds gedineerd, goede verzorging en heerlijk eten. De huiselijke sfeer zorgde ervoor dat iedereen zich kon ontspannen na hard te hebben gewerkt. Dag 2: een workshop die we ook hebben afgesloten met een voortreffelijke warme lunch. Wij komen zeker terug!
PAul Fox PAul Fox uit Vattenfall London schreef op 4 juli 2012 om 10:18:
I was good to meet colleagues to work and socialise in a great environment with good food and and very supportive host and hostess.I was good to
Herbert boers Herbert boers uit Alphen aan den Rijn schreef op 19 juni 2012 om 19:06:
heerkijk met collega's gekookt en gegeten in ontspannen sfeer. gastheer en gastvrouwen hebben goed geholpen! ga zo door metgezel formule!
Eric van den Brink Eric van den Brink uit Amersfoort schreef op 19 juni 2012 om 19:02:
Top-middag/avond gehad met het OS-team van de Rabobank. Uitstekende sfeer, prima gerechten en heel gastvrij ontvangen. Dank voor de goede zorg en tot een volgende keer!
Herman Koemans Herman Koemans uit Amsterdam schreef op 19 juni 2012 om 19:00:
Heerlijk familiaire sfeer en ook de kwaliteit van de producten is dik in orde. Ik heb een fijne avond met mijn collega's gehad!

Bekijk hier vrijblijvend de beschikbaarheid