Reviews

Veel gasten geven onze locatie een beoordeling door een review te schrijven op MeetingReview. Wil je weten wat zij van onze locatie, service, catering en gastvrijheid vinden? Bekijk alle reviews van de Sigarenfabriek.

En voor nieuwe gasten is het leuk om ervaringen van tevreden gasten te lezen. Dat geeft vertrouwen, ook aan ons. Zodat wij iedere keer weer met veel plezier voor onze gasten klaar staan en weten waar we het nog beter kunnen doen.

Geniet van de reviews van onze gasten!

meetingreview-logo

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Angelique Angelique uit Maarssen schreef op 8 december 2013 om 16:09:
Om onze 40e verjaardag te vieren, waren mijn man en ik op zoek naar een bijzondere locatie waar we in huiselijke sfeer met onze vrienden en familie bij elkaar konden zijn. En aangezien mijn hobby koken is en van veel van mijn vrienden ook, was de keuze voor De Sigarenfabrieken snel gemaakt. We hebben een geweldige avond gehad! Iedereen heeft genoten en doordat er in groepjes gekookt werd, was er veel interactie. Voortreffelijk gegeten met heerlijke wijn in een huiselijke sfeer, kortom een fantastisch verjaardagfeest dat we niet snel zullen vergeten

Bekijk hier vrijblijvend de beschikbaarheid