Reviews

Veel gasten geven onze locatie een beoordeling door een review te schrijven op MeetingReview. Wil je weten wat zij van onze locatie, service, catering en gastvrijheid vinden? Bekijk alle reviews van de Sigarenfabriek.

En voor nieuwe gasten is het leuk om ervaringen van tevreden gasten te lezen. Dat geeft vertrouwen, ook aan ons. Zodat wij iedere keer weer met veel plezier voor onze gasten klaar staan en weten waar we het nog beter kunnen doen.

Geniet van de reviews van onze gasten!

meetingreview-logo

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Berry Berry uit Kampen schreef op 28 januari 2019 om 15:04:
Vorige week een off site gehad. Super gastvrij, heerlijke warme lunch gehad, het ziet er prachtig uit, en een mooie ruimte om met een groep van 8-10 te werken (inclusief scherm met uitleg om de presentatie te streamen). Op loopafstand van de Rabobank (Croeselaan).
Admin-antwoord door: Martin van Leeuwen
Berry, dankjewel voor je review met complimenten! Het was leuk om met jullie te samenwerken en de demonstratie te laten zien om met je iPhone een presentatie te streamen naar onze Smart TV. Zo makkelijk kan het leven in de Sigarenfabriek zijn;-)
Willem/Hans Willem/Hans uit NS Stations schreef op 11 februari 2015 om 07:16:
Vandaag bij De Sigarenfabriek, weg van de waan van de dag, overleg gehad met collega's. De ontvangst was allerhartelijkst. De ruimte prachtig en comfortabel. De ICT middelen ter ondersteuning van ons overleg werkten goed. De lunch was heerlijk. Kortom, alles naar wens! Ik denk dat we nog wel eens terugkomen.
Annette Lubberdink Annette Lubberdink uit Sanquin Bloedvoorziening schreef op 22 januari 2014 om 15:55:
We hebben een goede en prettige dag gehad bij de Sigarenfabriek. Onze inhoudelijke zaken werden goed afgewisseld met een heel persoonlijke verzorging en lekker eten, opgeteld bij de prachtige ambiance werd het een perfecte dag.
Jolanda Schröduer Jolanda Schröduer uit Utrecht schreef op 18 december 2013 om 08:38:
Wij hebben met de afdeling (RvB + secretariaat + chauffeurs) een zeer goed verzorgde avond gehad als eindejaarsborrel mét walking dinner. Mooie gerechten die gretig aftrek vonden bij iedereen. Het was zo gezellig om in zo'n informele setting bij elkaar te zijn dat we véél te laat vertrokken. Dank voor de warme ontvangst, de gezelligheid en de goede verzorging!
Angelique Angelique uit Maarssen schreef op 8 december 2013 om 16:09:
Om onze 40e verjaardag te vieren, waren mijn man en ik op zoek naar een bijzondere locatie waar we in huiselijke sfeer met onze vrienden en familie bij elkaar konden zijn. En aangezien mijn hobby koken is en van veel van mijn vrienden ook, was de keuze voor De Sigarenfabrieken snel gemaakt. We hebben een geweldige avond gehad! Iedereen heeft genoten en doordat er in groepjes gekookt werd, was er veel interactie. Voortreffelijk gegeten met heerlijke wijn in een huiselijke sfeer, kortom een fantastisch verjaardagfeest dat we niet snel zullen vergeten
Gerjoke Wilmink Gerjoke Wilmink uit Nibud schreef op 19 november 2013 om 15:29:
Geweldig verzorgde avond gehad in de Sigarenfabriek. Sfeervolle locatie en heerlijk eten. Ik kom er zeker terug.
Wera Taams / Keuhne + Nagel Wera Taams / Keuhne + Nagel schreef op 11 juni 2013 om 06:12:
Wat een gezellige avond bij de Sigaren Fabriek ! Onze klant en wij hebben heerlijk genoten van een ontspannende avond met heerlijk eten en genoeg te borrelen… De kleine binnentuin was groot genoeg om ons allemaal van een goede plek te voorzien. Na zo lang geen zon konden we bijna niet anders… We hebben echt genoten. Bedankt Petra & Martin
Mirjam de Boer Mirjam de Boer uit Amsterdam schreef op 7 juni 2013 om 11:27:
We zijn weer heerlijk verwend in de Sigarenfabriek. Dank voor de gastvrijheid.
Hannie van Baren, Raad van Toezicht MOvactor Hannie van Baren, Raad van Toezicht MOvactor uit Stichting MOvactor schreef op 19 april 2013 om 15:37:
Een unieke sfeervolle ambiance met heerlijk eten en een mooi wijnarrangement. Zeer prettige gastvrije relaxte sfeer. Uitgelezen plek om zo informeel afscheid te nemen van een van onze leden van de Raad van Toezicht. Bis, bis, zou ik zeggen.
Miriam&Robert Miriam&Robert uit Utrecht schreef op 8 april 2013 om 18:20:
Hartelijk bedankt voor de fijne avond. We vonden het super geslaagd, erg sfeervol, heerlijk gegeten en gedronken, gezellig met onze vrienden. Dank voor jullie gastvrijheid.
Carolien Reinink Carolien Reinink uit De Meern schreef op 7 februari 2013 om 17:52:
Met a.s.r. collega's een hele waardevolle bijeenkomst gehad bij de Sigarenfabriek. Fantastische locatie, prettige sfeer, heerlijke open haard en nog lekkerder hapjes, taartjes en sandwiches. Bedankt voor de gastvrije ontvangst, we komen graag nog eens terug!
Rogier van den Braak Rogier van den Braak uit Sanquin Bloedvoorziening schreef op 27 december 2012 om 17:43:
Dank voor de zeer geslaagde bijeenkomst. Mijn mensen en ik hebben erg genoten van de ontvangst. Lunch, versnaperingen tussendoor en kookworkshop waren erg goed verzorgd en alles is op een uiterst prettige manier verlopen. Ook inhoudelijk hadden wij een goede bijeenkomst. Het heeft daarbij zeker geholpen voor ons om buiten onze eigen setting met elkaar te praten.
Hetty Nijmeijers Hetty Nijmeijers uit Rabobank Nederland schreef op 28 november 2012 om 18:26:
Een plek waar de juiste ingrediënten aanwezig zijn om het nuttige met het aangename te combineren: gastvrijheid, sfeer, intimiteit, ongedwongenheid en inspiratie. Het was zinvol en vooral aangenaam om bij jullie te verblijven!
Tjipke Schouten Tjipke Schouten uit Amsterdam schreef op 20 november 2012 om 09:05:
Jullie hebben absoluut het bewijs geleverd dat een goede sfeer en ambiance bij kan dragen aan een succesvolle cursus! Goed werk & ga vooral zo door!
Daniel Daniel uit Utrecht schreef op 18 november 2012 om 17:37:
Erg genoten van het 'Restaurant day' diner met warm onthaal, een mooi ruimte om te eten, goede service en heerlijk eten! Dank voor jullie gastvrijheid!
Daniel Daniel uit Utrecht schreef op 18 november 2012 om 17:32:
Mijn RestaurantDay bij Martin en Petra was niet alleen cullinair perfect, ook de sfeer en zeker ook de ambiance waren bijzonder. Ik ben verheugd met deze unieke ervaring bij het haardvuur.
John Arnold John Arnold uit Warnsveld schreef op 27 oktober 2012 om 20:51:
Inspirerende en zeer prettige dag gehad met het Intro-team in de Sigarenfabriek. Buiten koud, binnen warm, gezellig, ideeënrijk en werkzaam. In wezen de basis gelegd voor Intro bovenbouw the next generation!
Eva Bakker Eva Bakker uit Utrecht | Hogeschool Utrecht schreef op 12 oktober 2012 om 21:45:
We hebben een superleuke dag bij jullie gehad, dank daarvoor! En het blogje met de foto’s viel ook erg in de smaak J Andere collega’s werden er meteen enthousiast van, dus wie weet komt er nog eens een team van de HU bij jullie langs. Nogmaals bedankt! Hartelijke groet, Eva
Puck 't Hart Puck 't Hart uit Utrecht schreef op 22 september 2012 om 18:33:
Fantastisch gegeten met Kokenbijdezaak in de Sigarenfabriek! Met 20 zzp'ers van ZZP Utrecht! Het eten was TOP, de sfeer was goed en de ruimte is echt prachtig. Aanrader!
Reginald Timmermans Reginald Timmermans uit EDE schreef op 22 september 2012 om 13:08:
Martin&Petra, Waanzinnig leuk concept! Alle privacy en goede ambiance! Jullie hebben bijgedragen aan een onvergetelijk afscheidsdiner!

Bekijk hier vrijblijvend de beschikbaarheid