Prijzen

Doe maar alsof je thuis bent is het credo van de Sigarenfabriek. We willen graag dat je je bij ons snel thuis voelt. Dat komt het doel van je meeting alleen maar ten goede. Met de regie in eigen hand bepaal je zelf wanneer je in onze keuken een Nespresso of muntthee maakt.

We verwelkomen je persoonlijk bij aankomst, nemen dan het verloop van je bijeenkomst door en wijzen je verder de weg, zodat jouw gezelschap verder ongestoord aan de slag kan. Tussen de middag kun je een frisse neus halen met een wandeling in Park Oog in Al of de mediterrane sfeer opsnuiven van de Kanaalstraat.

Uiteraard informeren we aan het einde van jouw meeting hoe jouw meeting is geweest en zwaaien we jou en je gezelschap uit.

Drie unieke ruimtes

De Sigarenfabriek beschikt over drie unieke ruimtes: The Boardroom en The Old Dutch bevinden zich in de voormalige directeurswoning; de Churchill Loft is op de begane grond van de voormalige sigarenfabriek. Deze ruimtes kunnen los of in combinatie worden gehuurd. Dat laatste is handig voor bijeenkomsten waarbij de groep in kleinere gezelschappen moet worden ingedeeld.

De minimale huurperiode per ruimte is één dagdeel (09-13, 13-17 en 17-21 uur) Overige huurperioden zijn op aanvraag.

The Boardroom (tot 8 personen)Churchill Loft (tot 6 personen)The Old Dutch (tot 4 personen)
1 dagdeel375475375
2 dagdelen700800700
Andere huurperiodeOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag

*Op alle reserveringen bij de Sigarenfabriek zijn de leveringsvoorwaarden UVH van toepassing. Daarin staan onder meer de spelregels over aansprakelijkheid bij reserveren, wijzigingen en annuleren. Lees deze goed. Prijzen zijn exclusief btw.

Vergaderarrangement

Als je een ruimte reserveert is daar altijd een vergaderarrangement bij inbegrepen. Je krijgt dan onbeperkt Nespresso koffie, thee, water, snoeperijen en frisdrank. Ook hierbij inbegrepen is de supersnelle wifi, Smart TV met Apple TV, flip-over met trainingskoffer, gebruik ipad/macbook, Bose geluidsinstallatie met achtergrondmuziek, haardvuur en piano/vleugel.

Koken met DISC Insight

Koken met DISC is een combinatie van de theorie van DISC Insights in de praktijk, gericht op samenwerking door middel van koken. Prijs op aanvraag. Lees verder >

Lunch

Op verzoek verzorgen we met veel plezier je lunch. We werken zoveel mogelijk met verse, gezonde streekproducten, die we zelf in onze keuken bereiden. We koken een warme en koude lunch:

  • Warme mediterrane lunch, met huisgemaakte soep en een warm hoofdgerecht, zinnenprikkelende salades, mooie broden en frisse sapjes, per persoon [34,50]
  • Broodjeslunch, met huisgemaakte soep, stoere salades, broden en spannend eigengemaakt beleg en frisse sapjes, per persoon [24,50]

Heb je andere wensen of wil je vroeg met een ontbijtje beginnen? Overweeg je een aangeklede borrel aan het eind van je meeting of denk je aan een private dinner met Chef’s Table? Laat dat even weten via de reserveringsaanvraag of de Whatsapp.