Over ons

De Sigarenfabriek in het Utrechtse Lombok is eigendom van Martin van Leeuwen en Petra Postmus. Met veel passie hebben zij de voormalige directeurswoning van de Sigarenfabriek omgetoverd tot een sfeervolle en huiselijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Een impressie van de hele locatie, inclusief woonhuis en achtergrondverhaal lees je in het woonmagazine Wonen Landelijk Stijl. Ook traden zij op in het programma BinnensteBuiten van KRO/NCRV.

Martin is zelfstandig communicatieadviseur en DISC Insight trainer, onder de naam comprend communicatie bv. Voor Martin is deze plek een droom die in vervulling is gegaan. “Al jaren was ik op zoek naar een plek waarbij ik mijn zakelijke activiteiten kon combineren met privé. Ook heb ik nu een platform waar anderen met veel plezier gebruik van maken. Het zorgt voor nieuwe contacten en mooie samenwerking!”

Petra Postmus is interieurontwerpster en decorateur voor klassiek eigentijdse interieurs. Van Engelse countrystyle, elegant Frans interieur tot eclectisch klassiek. Ze helpt je graag om van je huis een warm en gezellig thuis te maken. Je eigen kasteel, hoe en waar je ook woont. Van concept tot het laatste detail. Van het ontwerp, de bouwbegeleiding, tot de stoffering en inrichting. Maximale ontzorging in alle fases, zodat jij je kunt concentreren op de dagelijkse orde.

Bekijk hier vrijblijvend de beschikbaarheid