Over De Sigarenfabriek

De Sigarenfabriek in het Utrechtse Lombok is eigendom van Martin van Leeuwen en Petra Postmus. Met veel enthousiasme hebben zij de voormalige directeurswoning van de Sigarenfabriek omgetoverd tot een sfeervolle en huiselijke locatie voor intieme bijeenkomsten.

Een impressie van de hele locatie, inclusief woonhuis en achtergrondverhaal lees je in het woonmagazine Wonen Landelijk Stijl.

Martin is zelfstandig adviseur en trainer op het gebied van online marketing en communicatie, onder de naam comprend communicatie bv. Voor Martin is deze plek een droom die in vervulling is gegaan. “Al jaren was ik op zoek naar een plek waarbij ik mijn zakelijke activiteiten kon combineren met privé. Ook heb ik nu een platform waar anderen met veel plezier gebruik van maken. Het zorgt voor nieuwe contacten en samenwerking!”

Petra is zelfstandig keurmerkstylist en zorgt voor de inrichting, styling en uitstraling van de Sigarenfabriek. Zij werkt onder de naam Petra Postmus-Interieuradvies en is gespecialiseerd in klassiek en landelijk woonadvies.