Evenemententeam HU aan de slag met Koken met DISC

Het evenemententeam van de Hogeschool Utrecht, een frisse club enthousiaste dames, wilde de onderlinge banden sterker smeden. Ze kozen voor de workshop Koken met DISC, om elkaars communicatiestijlen beter te leren begrijpen en daardoor de samenwerking te vergroten. Na een ronde met kleur bekennen en herkennen bleek dat het team een juiste samenstelling had voor de taken die zij te verrichten heeft. De juiste precisie en daadkracht om te zorgen dat alle HU evenementen op een juiste wijze worden georganiseerd. Daarna kwam de culinaire verbinding in de keuken tot stand, onder begeleiding van de jongens van Koken met de Zaak: improviserend kookten de dames een prachtig vijf-gangendiner: een korstdeeg met romige cantharellen, coquilles met verse spinazie en saffraansaus, pompoensoep met pomodori, parelhoen met verse frambozensaus, en als dessert eigengebakken merengues met aarbeien en mascarponeroom. Met dit culinaire huzarenstuk mag de hogeschool zich in de handen wrijven dat zij zo’n professioneel evenementeam heeft!